1. division

Viborg holder fast i førsteplads efter storsejr i Lyngby

Viborg FF holder fast i førstepladsen i 1. division efter en 4-1-sejr over Lyngby Boldklub. Også Silkeborg IF vandt.

Viborg FF og Silkeborg IF kæmper i øjeblikket om førstepladsen i 1. division, og efter søndagens runde holder førstnævnte fast i deres forspring på et point ned til Silkeborg. Begge mandskaber sikrede sig nemlig tre point søndag.

Viborg løb med en sejr på hele 4-1 mod Lyngby Boldklub, der ellers har været formstærke i foråret med tre sejre og en uafgjort.

I første halvleg kom Lyngby ellers foran, da Rezan Corlu scorede til 1-0 efter 12 minutter, men efter pausen satte Viborg speederen i bund. I løbet af anden halvlegs første tyve minutter havde Viborgs Mikkel Agger scoret to gange, mens Nicklas Røjkjær og Andreas Albers havde scoret en gang hver især. Der blev ikke scoret yderligere, og dermed sikrede Viborg sig altså en 4-1-sejr.

Også Silkeborg IF tog tre point i en målrig affære, da de besejrede HB Køge 4-2. Silkeborgs mål blev sat ind Jeppe Okkels, Mads Emil Madsen og Ronnie Schwartz, der blev dobbelt målscorer.