Viborg overtager førstepladsen efter sikker sejr i Thisted
1. division

Viborg FF overtager førstepladsen i 1. division, efter at de søndag hentede en sikker sejr over Thisted.

Det er tæt i toppen af den næstbedste danske række, NordicBet Ligaen, og efter at Silkeborg IF torsdag aften tabte 1-3 til Næstved på hjemmebane, havde Viborg FF en gylden mulighedfor at indtage rækkens førsteplads med en sejr på udebane mod Thisted søndag.

Og den chance greb Steffen Højers Viborg-mandskab også.

Viborg løb således med alle tre point efter en overbevisende 4-0-sejr. Alle målene faldt efter pausen, og tre af dem i en periode fra det 52. minut til det 63. Her scorede Jeppe Grønning først, før Mikkel Agger og Andreas Albers udbyggede føringen.

Med ti minutter igen blev Albers også dobbelt målscorer, da han scorede til slutresultatet på straffespark.

Sejren betyder, at Viborg nu er nummer ét i 1. division med 46 point efter 26 kampe og har to point ned til Silkeborg IF. På tredjepladsen er Næstved med 43 point, men de har spillet én kamp færre end Viborg og kan med en sejr rykke op på siden af dem.

Omvendt ligger Thisted fortsat sidst i rækken efter nederlaget. De har syv point op til FC Roskilde, der er over nedrykningsstregen.