1. division

Viborg-profil efter sejr: Vi kunne have scoret det dobbelte

Viborg FF hentede mandag aften en tiltrængt sejr på 3-1 over FC Helsingør i NordicBet Ligaen.

Viborg FF hentede mandag aften en tiltrængt sejr, da de besejrede Superliga-nedrykkerne FC Helsingør med 1-3 i Helsingør.

Forud for kampen havde Viborg nemlig tabt de seneste to kampe mod henholdsvis FC Roskilde og Lyngby BK, så det var vigtigt for NordicBet Ligaens førerhold at komme tilbage på sporet og lægge yderligere afstand til Silkeborg på andenpladsen.

Christian Sivebæk bragte gæsterne i front efter tre minutter, og 17 minutter senere fordoblede Andreas Albers føringen. Fem minutter inde i anden halvleg lukkede selvsamme Albers så også kampen med sin scoring til 3-0, inden at Helsingør kæmpede sig tilbage og fik reduceret ved Daniel Jørgensen med 20 minutter igen.

Viborg-profilen Oliver Thychosen fremhævede da især også gæsternes første time:

- Det var en rigtig fin kamp i cirka 60 minutter, hvor vi fik spillet godt op og skabt en del chancer. Jeg føler, at vi kunne have scoret det dobbelte. Så gik vi lidt ned, efter de skiftede taktik, men ellers var det rigtig fint, sagde Thychosen efter kampen til Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg FF har nu fem point ned til Silkeborg IF i toppen af NordicBet Ligaen. Anderledes står det til for FC Helsingør, der ligger sidst i 1. division.