• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Viborg ser nærmere på fransk midtbanespiller

Fransk midtbanespiller viser sig for tiden frem i Viborg FF.

Af Kenneth Jensen

De går ind til tredje sæson i træk som klub i den næstbedste række, og igen i den kommende sæson jagter Viborg FF en oprykning.

I bestræbelserne på at komme tilbage i dansk fodbolds bedste række har Viborg skiftet Steffen Højer ud med Jacob Neestrup på cheftrænerposten, og den sportslige ledelse er også i gang med at finde de spillere, der skal få Viborg tilbage i Superligaen.

Således vender sportschef Jesper Fredberg hver en sten, og det betyder blandt andet, at man nu ser nærmere på en 21-årig franskmand.

Viborg FF meddeler på klubbens hjemmeside, at man i de næste ni dage ser nærmere på den 21-årige midtbanespiller Moussa Haddad. 

Haddad har en fortid som tidligere U18-landsholdsspiller for Frankrig, og han har tidligere spillet for AS Nancy-Lorraine, skriver den danske klub på sin hjemmeside.

Ifølge Transfermarkt har franskmanden, der også har algerisk nationalitet, dog ikke spillet for en klub siden sommeren 2018.

Viborg indleder sæsonen med et opgør hjemme mod FC Roskilde.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?