• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Sylvester Guldberg Røn

Viborg tog en stensikker premieresejr over Roskilde

Viborg FF tog fredag aften en sikker 3-0 sejr over FC Roskilde i sæsonpremieren i NordicBet Ligaen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Oprykningsbejlerne fra Viborg FF slog fredag aften FC Roskilde i premieren af NordicBet Ligaen. Lars Kramer, Frederik Brandhof og Jeff Mensah lavede målene i 3-0 sejren.

Viborg FF led en grum skæbne i slutningen af sidste sæson, da oprykningen til Superligaen endnu en gang mislykkedes. Det har betydet, at holdet har skiftet træner, så det var den nye træner Jacob Neestrup, der stod i spidsen til dagens kamp. 

FC Roskilde havde en tumultarisk afslutning på sidste sæson med en truende konkurs og matchfixing-anklager, men de fik ikke den start på den nye sæson, som de havde håbet på. 

Ti minutter inden pausen i fredagens opgør kom FC Roskilde bagud. Den nye, hollandske forsvarsspiller Lars Kramer sendte således hjemmeholdet fra Viborg i front. Fem minutter efter pausen blev det 2-0 ved Frederik Brandhof. 

Med ti minutter tilbage af kampen lukkede og slukkede hjemmeholdet kampen, da Jeff Mensah gjorde det til slutresultatet 3-0. 

Dermed fik Viborg FF en perfekt start på den nye sæson. De møder i næste runde Hvidovre på udebane. 

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus