• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Sylvester Guldberg Røn

Viborg tog en stensikker premieresejr over Roskilde

Viborg FF tog fredag aften en sikker 3-0 sejr over FC Roskilde i sæsonpremieren i NordicBet Ligaen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Oprykningsbejlerne fra Viborg FF slog fredag aften FC Roskilde i premieren af NordicBet Ligaen. Lars Kramer, Frederik Brandhof og Jeff Mensah lavede målene i 3-0 sejren.

Viborg FF led en grum skæbne i slutningen af sidste sæson, da oprykningen til Superligaen endnu en gang mislykkedes. Det har betydet, at holdet har skiftet træner, så det var den nye træner Jacob Neestrup, der stod i spidsen til dagens kamp. 

FC Roskilde havde en tumultarisk afslutning på sidste sæson med en truende konkurs og matchfixing-anklager, men de fik ikke den start på den nye sæson, som de havde håbet på. 

Ti minutter inden pausen i fredagens opgør kom FC Roskilde bagud. Den nye, hollandske forsvarsspiller Lars Kramer sendte således hjemmeholdet fra Viborg i front. Fem minutter efter pausen blev det 2-0 ved Frederik Brandhof. 

Med ti minutter tilbage af kampen lukkede og slukkede hjemmeholdet kampen, da Jeff Mensah gjorde det til slutresultatet 3-0. 

Dermed fik Viborg FF en perfekt start på den nye sæson. De møder i næste runde Hvidovre på udebane. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.