1. division

Viborg-træner: Eneste fejl mod SIF var at vi ikke scorede flere mål

Viborgs cheftræner Jacob Neestrup var stolt efter holdets 2-0-sejr over Superliga-holdet fra Silkeborg.

Silkeborg IF går ind til den forårssæsonen med et noget tvivlsomt udgangspunkt efter en vinterpause med svingende resultater. Fredag blev det til et nederlag på 0-2 til Viborg fra 1. division.

Mens Silkeborg efterfølgende havde grund til panderynker, så var det selvsagt lige modsat for Viborg-cheftræner Jacob Neestrup. Det slår han fast i et interview på Viborgs officielle hjemmeside, hvor han særligt var tilfreds med første halvleg.

- Den eneste fejl, vi laver, er, at vi ikke laver et mål eller to mere i forhold til, hvor dominerende, vi er, fortæller Neestrup, som havde stor ros til den indsats, som holdet kom ind til kampen mod Silkeborg med.

- Vi lagde på i forhold til vores topniveau. I de første tyve minutter af første halvleg rammer vi virkelig øverste hylde i forhold til, hvad vi kan forvente, lyder det fra Neestrup, som tilføjer, at holdet var rolige og afklarede i opgøret.

Viborg kom tidligt i front i kampen, da der blot var spillet et par minutter, da Shelove Achelus bragte 1. divisionsholdet på 1-0 - og i de sidste minutter af kampen var det Mateo Aramburu, der lukkede kampen med målet til 2-0.

Silkeborg skal møde AaB på hjemmebane i deres første Superliga-kamp i foråret. Viborg er i øjeblikket på tredjepladsen i landets næstbedste række med fem point op til førstepladsen, som er den eneste oprykningsplads i denne sæson. De møder Hvidovre i deres første kamp efter vinterpausen.