• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kristian Porse

Viborg-træner vil udnytte fysisk god forfatning i skæbnekamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge Steffen Højer er Viborg-mandskabet i en fysisk god forfatning, og det skal udnyttes i søndagens skæbnekamp mod Hobro.

Af Kristian Porse

Søndag spiller Viborg mod Hobro i returkampen, der kommer til at afgøre de to holds skæbne i næste sæson. Hobro vandt den første kamp 1-0 på hjemmebane, og derfor er Viborg tvunget til sejr, hvis de vil rykke op i Superligaen. 

Selvom der kun har været tre dage at restituere i, forventer Viborg-træner Steffen Højer, at hjemmeholdet kan udnytte deres fysiske gode forfatning til at vinde. Han tror på, at hvis først hjemmeholdet får hul på bylden, så kan de gøre rigtig ondt på Hobro.

- Det bliver formentlig lidt varmt på søndag (22 grader, red.), og jeg tænker, at vi skal køre rigtig meget på. Vi skal udnytte, at vi føler, at vi er i en fysisk god forfatning. Det er klart, at Hobro-spillerne nu vil sige, at de kun skal bruge et mål, for så skal vi op og score tre gange. Det er bare sådan, at hvis vi først får hul på bylden, så kan vi også lave mange mål mod Hobro. Det er jeg ret sikker på, siger han ifølge Viborg Folkeblad

Kampen mellem Viborg og Hobro fløjtes i gang søndag kl. 18:00 på Energi Viborg Arena. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus