• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Viborg uden sportschef: Vi skal nok komme fornuftigt gennem transfervinduet

Der er kun en måneds tid, til transfervinduet i dansk fodbold åbner. Viborg er uden sportschef, men direktør Morten Jensen er sikker på, det nok skal gå fint.

Af Kenneth Jensen

Når transfervinduet åbner i dansk fodbold om en måneds tid, er det ikke sikkert, at Viborg FF har en sportschef til at styre klubben gennem januar.

Torsdag valgte klubben at fyre sportschef Jesper Larsen, der kun fik lidt mere end et år på posten, efter han i august 2017 blev hentet i Skive.

Nu går Viborg så ind til transfervinduet uden den mand, der har planlagt det, så det betyder, at de øvrige i Viborg-ledelsen skal overtage Larsens opgaver.

Direktør Morten Jensen - der tidligere har haft fin succes med at agere sportschef i Viborg - tror ikke, det bliver et problem.

- Der kommer selvfølgelig til at ske en overdragelsesforretning fra Jesper omkring scouting, dialog med agenter og den slags. Men vi har også en trænergruppe, mig selv og andre, som vi har tilknyttet. Så vi skal nok komme fornuftigt igennem det, siger Morten Jensen til Viborg Stifts Folkeblad.

Direktøren fortæller, at man i ledelsen har et møde senere torsdag, hvor Jesper Larsens opgaver skal fordeles til andre hænder.

Viborg fører den næstbedste række, hvor der aktuelt er vinterpause, og målsætningen er for Viborg at rykke op i Superligaen og blive hængende i dansk fodbolds bedste række.

Superliga

Mere Superliga

Fokus