Viborg vandt topbrag i 1. divisionen
1. division

Viborg FF trak fra i toppen af landets næstbedste række, da de vandt 2-1 over FC Fredericia.

FC Fredericia og Viborg FF er 1. divisions to tophold, og førstnævnte skulle have en sejr, hvis ikke udeholdet skulle etablere et forspring på seks point. Samtidig kunne FC Fredericia med en sejr trække fra HB Køge og Silkeborg IF.

Viborg FF fik en stærk start på kampen, for allerede efter bare ni minutter scorede Oliver Thychosen til 1-0.

Sådan gik de to hold til halvleg.

Men det varede dog ikke længe, før FC Fredericia kom på omgangshøjde. Bare to minutter inde i anden halvleg udlignede lejespilleren Victor Torp.

Viborg FF trak dog fra igen, da Emil Scheel ti minutter før tid sendte viborgenserne foran 2-1, som også blev kampens slutresultat.

Dermed er Viborg FF nu i spidsen af 1. divisionen med 29 point, seks flere end FC Fredericia på andenpladsen.