• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Sylvester Guldberg Røn

Vingaard vil kæmpe med i toppen: Minder mig om tiden i Esbjerg

Martin Vingaard håber på, at HB Køge kan spille med i toppen af NordicBet Ligaen. Truppen og justeringerne omkring minder ham om tiden i Esbjerg for næsten 15 år siden.

Af Sylvester Guldberg Røn

Snart 35-årige Martin Vingaards ophold i amerikanske Tampa Bay Rowdies sluttede i foråret, og derfor bad han om lov til at træne med i HB Køge i marts. Her imponerede han så meget, at han blev belønnet med en kontrakt i 1. divisionsklubben. 

Siden er Vingaard blevet anfører i klubben, og derfor er han selvsagt en af lederne i den ambitiøse klub. Han håber, at den unge trup i HB Køge kan tage skridtet helt op i NordicBet Ligaens absolutte top.

Ifølge Vingaard har klubben fået et mere professionelt setup med blandt andet diætister tilknyttet, og det minder ham om en særlig tid. 

- Vi har en rigtig fin trup, og nu er vi ved at hente de de sidste procenter, der skal få os med helt op i toppen. Jeg føler lidt, som om jeg er tilbage i tiden i 2005 i Esbjerg, der jo egentlig var et etableret Superligahold, men først skulle til at lære de her ting. Det er 'bare' federe for mig nu, hvor jeg har været med i en del år, siger Martin Vingaardd til sn.dk.

HB Køge tager hul på sæsonen på søndag, hvor de gæster Nykøbing. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.