• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Sylvester Guldberg Røn

Vingaard vil kæmpe med i toppen: Minder mig om tiden i Esbjerg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Martin Vingaard håber på, at HB Køge kan spille med i toppen af NordicBet Ligaen. Truppen og justeringerne omkring minder ham om tiden i Esbjerg for næsten 15 år siden.

Af Sylvester Guldberg Røn

Snart 35-årige Martin Vingaards ophold i amerikanske Tampa Bay Rowdies sluttede i foråret, og derfor bad han om lov til at træne med i HB Køge i marts. Her imponerede han så meget, at han blev belønnet med en kontrakt i 1. divisionsklubben. 

Siden er Vingaard blevet anfører i klubben, og derfor er han selvsagt en af lederne i den ambitiøse klub. Han håber, at den unge trup i HB Køge kan tage skridtet helt op i NordicBet Ligaens absolutte top.

Ifølge Vingaard har klubben fået et mere professionelt setup med blandt andet diætister tilknyttet, og det minder ham om en særlig tid. 

- Vi har en rigtig fin trup, og nu er vi ved at hente de de sidste procenter, der skal få os med helt op i toppen. Jeg føler lidt, som om jeg er tilbage i tiden i 2005 i Esbjerg, der jo egentlig var et etableret Superligahold, men først skulle til at lære de her ting. Det er 'bare' federe for mig nu, hvor jeg har været med i en del år, siger Martin Vingaardd til sn.dk.

HB Køge tager hul på sæsonen på søndag, hvor de gæster Nykøbing. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus