2016-03-11 20:09
Foto: Rune Aarest Pedersen / Polfoto

Magnus Lekven og Jeppe Højbjerg imponerede for Esbjerg, mens Jesper Lange kæmpede på den gamle hjemmebane. Analyse fra fredagskampen.

Tipsbladet.dk runder aftenens kamp

Esbjerg FB – AGF: 2-1 (1-0)

1-0: Nikolaj Hagelskjær (18’)

2:0: Magnus Lekven (49’)

2-1: Emil Nielsen (69’)

Kampens bedste spiller:

Esbjerg FB:

Jeppe Højbjerg havde flere fornuftige redninger for Esbjerg mellem stængerne og viste, at overgangen fra næstbedste til bedste række er forløbet forholdsvist smertefrit, men Magnus Lekven på midtbanen var mindst lige så afgørende for, at nedrykningen nu er befriende langt væk. Den norske midtbaneanfører var forreste mand, da man punkterede det pres, AGF ellers forsøgte at sætte. Kronede indsatsen med et afgørende, fornemt langskudsmål.

AGF:

Der var få, der skilte sig ud for gæsterne, men Jens Jønsson havde flere aktioner, hvor han viste, hvorfor Riddersholm helst ikke vil undvære ham.

Dårligste spiller:

Jesper Lange var tilbage på sin gamle hjemmebane, men det var småt, hvad the artist formerly known as energisk angriber udrettede på midtbanen, hvor han blev hevet ud i pausen. Spændende, om han starter igen næste kamp.

Kampens detalje:

Indskiftede Emil Nielsen har været igennem et større skadeshelvede, siden AGF hentede ham ind på en lejeaftale inden sæsonen, men i dag var han altså tilbage, og han skulle ikke bruge lang tid, før han ganske imponerende kanonerede den ind under overliggeren. Spændende uger for ham.

SENESTE NYT...
OP | NED