• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Ajax-chef bekræfter: Ziyech har en aftale med en anden klub

Ajax’ cheftræner, Erik ten Hag, bekræfter, at Hakim Ziyech er enig med en anden klub.

Af Victor Risager

Ajax Amsterdam kunne onsdag præsentere Southampton-spilleren Dusan Tadic som ny spiller i klubben, og han er af mange blevet udråbt som en erstatning for Hakim Ziyech, der har været meldt på vej væk.

Og nu bekræfter Ajax’ cheftræner, Erik ten Hag, at Ziyech har en aftale med en anden klub.

- Jeg ved, at han allerede har en aftale med en anden klub. Det er et stort tab. Hvis du elsker fodbold, elsker du Hakim Ziyech. Udover hans tekniske kvaliteter er han en utroligt intelligent fodboldspiller, og det er det, der gør ham så god, siger ten Hag ifølge Football Italia.

- Han har også evnen til at løbe meget. Alt dette gør ham til en speciel spiller. Selvfølgelig ville jeg have ønsket at holde ham i Ajax. Jeg tror, at jeg kunne have lært ham mere.

Calciomercato rapporterer samtidig, at han er blevet enig med Roma om en femårig aftale, men at klubberne endnu ikke er enige.

Den italienske hovedstadsklub har allerede hentet Javier Pastore i PSG og Ziyechs tidligere holdkammerat Justin Kluivert.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus