• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Ajax-træner efter Bayern-rygter: Jeg bliver i Ajax sæsonen ud

Foto: Getty Images

Erik ten Hag vil blive i Ajax resten af sæsonen, men cheftræneren erkender, at Bayern München har en særlig plads i hans hjerte.

Af Victor Risager

Bayern München afskedigede søndag aften cheftræner Niko Kovac efter en skuffende sæsonstart og et ydmygende 5-1-nederlag til Eintracht Frankfurt, og straks florerede rygterne om kroatens afløser.

Et af de varmeste navne på rygtemøllen er Ajax’ træner Erik ten Hag, der har en fortid som assistenttræner i Bayern München og har opnået store resultater med Ajax.

Men han kommer ikke til at tage jobbet lige nu, fastslår han ifølge Voetbal International.

- Jeg kan bekræfte, at jeg bliver i Ajax. Jeg har et stærkt bånd til truppen og alle i klubben, så jeg bliver her sæsonen ud, siger Erik ten Hag.

Ajax-træneren erkender dog, at Bayern München betyder meget for ham:

- Bayern München er en fantastisk klub, og jeg havde en god tid der. Klubben er i mit hjerte, men mit fokus er udelukkende på Ajax. Uanset om de har taget kontakt eller ej, vil jeg ikke snakke om det. Det skal handle om morgendagens kamp (mod Chelsea tirsdag, red.).

I øjeblikket har Hansi Flick overtaget cheftrænertjansen midlertidigt, og han vil stå i spidsen for Bayern München, når de møder Olympiakos onsdag og Borussia Dortmund i weekenden.

Læs også:Bayern München fyrer træneren efter skidt stime

Superliga

Mere Superliga

Fokus