• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Ajax-træner om fit Kasper Dolberg: Han skal vise sit talent

Kasper Dolberg er fit for første gang i halvandet år og skal nu bevise sit værd, lyder det fra Ajax' cheftræner.

Af Victor Risager

Kasper Dolberg har haft en god sommer, hvor det først blev til to mål for det danske landshold mod Georgien, og han scorede også i Ajax’ testkamp mod Istanbul Basaksehir søndag.

Danskeren er dermed begyndt at bevise sit værd for cheftræner Erik ten Hag. Siden ten Hag overtog jobbet som cheftræner i Ajax, har Dolberg nemlig døjet med skader, og faktisk er dette første gang i Erik ten Hags tid som cheftræner, at den danske angriber er fit. Det fortæller cheftræneren selv til hollandske Telegraaf.

Læs også: Dolberg med store måldrømme: Vil score mere end 20 i næste sæson

- Så længe jeg har været i Ajax, har Kasper ikke været fit. Den dag, jeg skrev under, modtog jeg meddelelsen om, at Kasper havde et kompliceret brud i hans fod. Så tog han til VM og kom tilbage med en skade. Faktisk har han ikke været fit i halvandet år, lyder det fra Erik ten Hag.

Erik ten Hag har derfor også store forventninger til danskeren, der nu skal vise sit talent:

- Nu kan han gennemføre en hel opstart for første gang. Det er nu det fjerde år, at han har været en nøglespiller, og det har budt på op- og nedture. Nu er det tiden til at vise det på ugentlig basis, hvis han har sådanne ekstraordinære talenter. Hvis jeg ser på, hvordan han har gjort det i de seneste uger, så er det godt. Han skal have den attitude hver dag. Jeg er overbevist om, at han kan, men han skal bevise det selv, fortæller cheftræneren.

Kasper Dolberg selv har også været ude og sætte nogle ambitiøse mål forud for den kommende sæson. Han vil score mere end 20 mål, fortalte han for nylig.

I sidste sæson blev det til 12 mål på 39 kampe for den 21-årige dansker.

Superliga

Mere Superliga

Fokus