2017-05-19 06:48

Den traditionsrige klub vandt i går det belgiske mesterskab.

Med en sejr, der skulle vise sig at være ligegyldig, vandt Anderlecht i går det belgiske mesterskab. Det er 34. gang i historien, at Anderlecht lander på øverste trin i Belgien.

I Belgien spiller man efter samme ligastruktur som i Danmark, og her kan Anderlecht altså ikke hentes øverst i mesterskabs-slutsspillet med en runde tilbage. Det står fast efter, at Club Brugge tabte på udebane til Oostende. At Anderlecht samtidig vandt, er i det store hele ligegyldigt.

I Anderlechts kamp mod Charleroi lignede det da heller ikke, at de skulle vinde. De kom bagud med 1-0, men på først en reducering og senere et føringsmål af angriberen Lukasz Teodorczyk kom Anderlecht foran. Til slut i kampen cementerede Massimo Bruno sejren.

Forud for den sidste runde ligger det altså fast, at Anderlecht bliver belgisk mester. Men der er stadig masser af spænding tilbage. Således skal Gent og Club Brugge på søndag mødes i en kamp, der direkte skal afgøre, hvem af de to klubber der skal spille kvalifikation til Champions League og hvem, der må nøjes med Europa League-kvalifikation.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?