2016-03-23 21:04
Foto: Polfoto/Thierry Monasse

Mere end 30 personer blev dræbt i terrorangreb i den belgiske hovedstad tirsdag aften, og angriberen Matias Suarez ønsker ikke længere at være i klubben.

Mere end 30 personer skulle angiveligt være død oven på tre bomber i den belgiske hovedstad, og byens lufthavn Zaventem samt metrostation Maelbeek var målene for terroristerne. 

Argentinske Matias Suarez, der skiftede Anderlecht i juli 2008, har besluttet, at han ønsker et skifte væk fra Stade Constant Vanden Stock. 

- Jeg var ikke hjemme, jeg var på vej til træning og hørte omkring angrebene i radioen i min bil. Det var meget skræmmende, fortalte Suarez til det spanske TV-program El Chiringuito. 

- Jeg forsøgte at ringe til min datter for at være sikker på, at hun var okay og høre, hvorvidt jeg skulle ind og lede efter hende. Træningen blev aflyst. Det er skræmmende, specielt for min familie. Efter dét der skete i Paris har alt og alle ændret sig. Man ser ikke mange folk på gaden eller i shopping centre. Folk går næsten ikke ud, fordi alle er bange, fortsætter han. 

- I Bruxelles har vi et nabolag hvor en masse jihadister og folk, der er involveret i forfærdelige ting bor. Uheldigvis viste vi alle, at noget i denne dur kunne ske. 

- Det er ikke på grund af landet, som er fantastisk. Jeg elsker Belgien og folkene her. Men jeg har talt med min kone og min agent og for min families sikkerhed har jeg besluttet at skifte væk i juni, slutter Suarez. 

SENESTE NYT...
OP | NED