• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Andrew Hjulsagers klub fratages licens - kan tvangsnedrykkes

Foto: Getty Images

KV Oostende, der har Andrew Hjulsager og Bubacarr Sanneh på holdkortet, er blevet frataget deres licens.

Af Victor Risager

Andrew Hjulsager skiftede i sommeren 2019 fra Celta Vigo til belgiske KV Oostende, og her har det hidtil været et turbulent ophold, da den danske midtbanespiller har således allerede spillet under tre forskellige cheftrænere. Og nu er klubben havnet i en endnu en uheldig situation.

KV Oostende fratages således deres licens som følge af økonomiske problemer og ser derfor ud til at blive tvangsnedrykket til amatørrækkerne. Det samme gælder også storklubben Standard Liege og Mouscron, der ligeledes spiller i den bedste belgiske række.

Læs også:Anderlecht kæmper stadig for at komme af med Bubacarr Sanneh

Det skriver flere belgiske medier, heriblandt HLN og Sporza.

KV Oostende bekræfter også selv nyheden. Ifølge Oostende skyldes licensfratagelsen, at en overtagelse af klubben af amerikanske investorer for nyligt kollapsede.

Alt håb er imidlertid ikke ude endnu. Oostende og de øvrige klubber kan anke dommen til den belgiske sportsdomstol, BAS, hvor de kan håbe på at få dommen omstødt. Det agter Oostende at gøre, meddeler de på sin hjemmeside. 

Læs også:Genk lader tidligere Superliga-spillere rejse hjem

På banen har KV Oostende også haft det svært i denne sæson, hvilket deres mange udskiftninger på cheftrænerposten vidner om. Før corona-krisen satte en stopper for den belgiske liga, lå klubben nummer 15 ud af 16 i Jupiler League.

Foruden Andrew Hjulsager har KV Oostende også den tidligere FC Midtjylland-profil Bubacarr Sanneh på holdkortet. Han er lejet i Anderlecht. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus