Nicolai Boilesen meldes klar for FCK
2016-01-14 08:18

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf kan Nicolai Boilesen være på vej til engelske Wolverhampton.

Der er bud efter Ajax-danskeren Nicolai Boilesen i Championship.

I sidste uge meldte den hollandske avis De Telegraaf om interesse i Boilesen fra Englands næstbedste række, og nu kan man sætte et navn på klubben.

Ifølge De Telegraaf er det Wolverhampton, som gerne vil redde venstrebacken fra sit helvede i Ajax. Det skriver avisen torsdag.

23-årige Boilesen er frosset ude i Amsterdam-klubben og har ikke spillet fodbold i et halvt år, efter han i sidste sæson ikke kunne blive enig om en kontraktforlængelse med Ajax.

Danskeren var ikke tilfreds med Ajax' økonomiske tilbud dengang og fortalte klubben, at han ville sælges. Boilesen kom bare ikke videre i sommerens transfervindue, selvóm han blev rygtet til italienske Genoa og Premier League-klubben Crystal Palace.

Godt nok spiller Wolverhampton i Englands næstbedste række, men ifølge De Telegraaf kan klubben godt tilbyde Boilesen en flot kontrakt, da der er mange tv-penge at hente i rækken.

Og Wolverhampton kan angiveligt også få Boilesen til spotpris, for tidligere på ugen skrev samme avis, at Ajax-spilleren kun koster tre millioner kroner at hente.

Wolverhampton ligger i øjeblikket nummer 10 i The Championship

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?