• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Avis: Dansk stopper på vippen i Club Brugge

Avis: Dansk stopper på vippen i Club Brugge
Foto: Getty Images

Alexander Scholz kan forlade Club Brugge i løbet af sommeren, skriver belgisk avis.

Af Ole Hoffskov

Alexander Scholz' ophold i Club Brugge kan måske blive en meget kort fornøjelse.

Den danske midtstopper skiftede til den belgiske storklub i slutningen af januar, men han var primært bænkevarmer i foråret, og det kan betyde, at de to parter nu står foran en skilsmisse. Det skriver Het Laatste Nieuws.

Læs også: Alexander Scholz og friheden

Ifølge den belgiske avis er Club Brugge tæt på at hente den kroatiske midterforsvarer Matej Mitrovic, der i sidste sæson huserede i klubben på en lejeaftale, og kroaten fik modsat Scholz masser af spilletid. Het Laatste Nieuws mener at vide, at Saulo Decarli eller Alexander Scholz kommer i overskud i det øjeblik, Mitrovic underskriver en kontrakt, og umiddelbart er danskeren det bedste bud.

Alexander Scholz skal selv have givet tilsagn om, at han gerne vil væk fra Club Brugge i løbet af sommeren, men danskeren har kontrakt frem til 2021, så situationen er ikke helt ligetil.

25-årige Alexander Scholz er gået andre veje i sin karriere end de fleste danske fodboldspillere, og derfor er forsvarsspilleren aldrig blevet et særlig stort navn i sit hjemland. Det er han til gengæld i Belgien, hvor han foruden Club Brugge kan skrive Standard Liege og Lokeren på CV'et. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus