• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Anders Dehn

Avis: Nicolai Jørgensen står på affyringsrampen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge avisen De Volkskrant er Nicolai Jørgensen en af de profiler i Æresdivisionen, der står på affyringsrampen. Det var egentlig meningen, han skulle være solgt allerede.

Af Anders Dehn

Nicolai Jørgensen var ellers lige kommet i gang. Han havde begyndt sæsonen skadet, men var vendt tilbage og var i fin form for Feyenoord med fem mål i sine seneste ni ligakampe. Så gik det galt igen.

Den uheldige angriber løb ind i endnu en skade i begyndelsen af februar, og siden har han ikke været i kamp. Der var håb om, at han ville vende tilbage fra skade i løbet af marts, men det har coronapausen sat en effektiv stopper for.

Læs også:Nedtur: Nicolai Jørgensen-skade trækker ud

Spørgsmålet er, hvor lang tid Feyenoord har glæde af den danske målmager. Ifølge den hollandske avis De Volkskrant er Nicolai Jørgensen en af af de profiler i Æresdivisionen, der står på affyringsrampen.

- Feyenoord sagde nej, da Newcastle bød 17 millioner euro (127 millioner kroner, red.) for lidt over to år siden. Det var meningen, det skulle ske i sommer (et skifte, red.), men Jørgensen gik ind i coronapausen med endnu en skade, skriver avisen.

Læs også:Jørgensen og Feyenoord vinder danskerduel i pokalturneringen

De Volkskrant nævner i alt seks spillere fra den hollandske liga, som står klar til at blive skudt af sted. De fem andre er Donny van der Beek, André Onana, David Neres (alle Ajax), Denzel Dumfries (PSV Eindhoven) og Calvin Stengs (AZ).

I begyndelsen af måneden blev Feyenoord-træner Dick Advocaat spurgt, om han forventede, at Nicolai Jørgensen ville spille i klubben i næste sæson.

- Det håber vi, svarede han.

Læs også:Frank Arnesen henter dansker til Feyenoords stab

Læs også:Nicolai Jørgensen på månedens hold i Æresdivisionen

Læs også:Skarpe Nicolai Jørgensen lynede for Feyenoord i storsejr

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.