• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

AZ Alkmaar: Poulsen mangler kun lægetjek

AZ Alkmaar: Poulsen mangler kun lægetjek
Illustration

AZ Alkmaar regner med at have Simon Poulsen tilbage i folden i starten af næste uge.

Af Ole Hoffskov

Simon Poulsen er blevet løst fra sin kontrakt med Sampdoria efter en forfærdelig tid i støvlelandet, og den danske venstre back kan nu frit se sig om efter en ny klub, der skal hjælpe ham med at sparke gang i karrieren.

Meget tyder på, at den klub bliver AZ Alkmaar, som Simon Poulsen tørnede ud for, inden han foretog det fejlagtige skifte til Sampdoria. Tidligere i dag bekræftede AZ Alkmaars sportsdirektør Earnest Stewart over for tipsbladet.dk, at man arbejder på at få danskeren tilbage til klubben, men han ville ikke gå nærmere i detaljer.

Alt peger imidlertid i retning af, at Simon Poulsen snart er klar for AZ Alkmaar. En talsmand for klubben fortæller til Noordhollands Dagblad, at Simon Poulsen kun mangler at gennemgå det obligatoriske lægetjek, før comebacket til tulipanlandet er en realitet. Ifølge talsmanden vil kontrakten formentlig blive offentliggjort i starten af næste uge.

Simon Poulsen tørnede i første omgang ud for AZ Alkmaar fra 2008 til 2012.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus