• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Simon Møbjerg Sørensen

AZ-træner: Jeg har talt med Poulsen

AZ-træner: Jeg har talt med Poulsen
Illustration

AZ-træner Dick Advocaat har talt med Simon Poulsen og så ham spille i december. Kommer han, er han ikke garanteret en plads i startelleveren.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Alkmaar-klubben AZ har været åbne omkring deres interesse for Simon Poulsen, der huserede i klubben fra 2008 til 2012. Sportsdirektør Earnest Stewart forklarede til tipsbladet.dk i går, at der føres forhandlinger med danskeren, og AZ-træner Dick Advocaat adresserede emnet på hans pressekonference forud for morgendagens opgør mod NAC Breda.

- Klubben og spilleren taler sammen, så jeg lader være være op til dem. Jeg snakkede med Simon under vores træningslejr. Det var en god snak. I december så jeg ham spille en pokalkamp for Sampdoria. Derudover har han kun spillet lidt, men trænet fuldt med. Hvis Poulsen kommer, skal han kæmpe for en plads i startopstillingen, siger Advocaat i følge klubbens hjemmeside.

Dermed forklarer Advocaat altså også, at han er indstillet på at få tilgang af danskeren, der kommer til at kæmpe med Nick Viergever om pladsen i venstre forsvarsside.

Det ventes, at aftalen mellem Simon Poulsen og AZ bliver forseglet i næste uge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus