• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Blandet fornøjelse for danskere i Holland og Belgien

Blandet fornøjelse for danskere i Holland og Belgien
Illustration

Nicklas Pedersen scorede for Gent i den belgiske liga mod en bænket Jesper Jørgensen og Club Brügge, mens Andreas Bjelland i Holland spillede fuld til og tabte.

Af Kenneth Jensen

Nicklas Pedersen havde en ganske fin søndag eftermiddag, da han med sit hold AA Gent formåede at få uafgjort 1-1 ude mod Club Brügge. Godt nok kom Gent bagud, men så var Nicklas Pedersen på plads i slutningen af første halvleg med udligningen.

Danskeren spillede hele kampen, hvilket er mere, end man kan sige om Club Brügges Jesper Jørgensen, der startede på bænken for hjemmeholdet og blev der hele kampen. Resultatet betyder, at Club Brügge nu har 11 point for fem kampe, mens Gent står noteret for otte point for fem kampe.

Der var også en dansker på banen i Holland, hvor Andreas Bjelland spillede fuld tid i Twente udekamp mod Vitesse. Det opgør sluttede 1-0 til Vitesse på et mål af Mike Havenaar efter 22 minutters spil, så nu står begge klubber noteret for syv point efter fire kampe. Feyenoord - der har tabt de første tre kampe i Æresdivisionen - fik sine første point, da holdet vandt hjemme over NAC Breda.

Superliga

Mere Superliga

Fokus