• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Bred interesse for målfarlig Jens Stryger Larsen

Bred interesse for målfarlig Jens Stryger Larsen
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Jens Stryger Larsen har netop forlænget sin kontrakt med Austria Wien, men han er klar til et skifte øjeblikkeligt, hvis muligheden byder sig. Flere klubber har vist interesse.

Af Ole Hoffskov

Jens Stryger Larsen scorede søndag et mål for Austria Wien, da klubben besejrede Würzburger Kickers med 2-1 i en testkamp. Danskeren gjorde det til 1-0 efter 27 minutter, og det var hans andet mål for Austria Wien i preseason. Dermed kunne man godt have Jens Stryger Larsen mistænkt for at have fået en lidt mere offensiv rolle på det østrigske hold, men det er ikke tilfældet.

- Jeg er stadig højreback - en ganske målfarlig en af slagsen i øjeblikket. Det har været min faste plads hernede, og det går meget fint. Men det vigtige er selvfølgelig, at jeg også scorer, når der står noget på spil, siger Jens Stryger Larsen til tipsbladet.dk.

Læs også: Jens Stryger Larsen forlænger i Østrig

Og der står masser på spil for Austria Wien i den kommende sæson. Sidste sæsons nummer tre i Østrig har store ambitioner frem mod den kommende sæson, hvor holdet jagter succes nationalt såvel som internationalt.

- Vi er i gang med preseason i øjeblikket, og vi har især fokus på kvalifiaktionen til Europa League, hvor vi træder ind i anden kvalifikationsrunde. Det kunne være rigtig fint med noget europæisk succes i år, men selvfølgelig tænker vi også på den hjemlige liga. Red Bull Salzburg er selvfølgelig favoritter og har et budget, ingen andre kan matche, men det er et hold, vi sagtens kan drille. I sidste sæson lå vi nummer et i første halvdel af sæsonen, inden det gik galt i foråret. Men det beviser, at vi sagtens kan være med mod dem, fastslår den tidligere Brøndby-spiller.

Jens Stryger Larsen forlængede for nylig sin kontrakt med Austria Wien, og det skete udelukkende på klubbens opfordring. Hovedstadsklubben udnyttede en option og føjede to år til aftalen, således Stryger er bundet til klubben frem til sommeren 2018.

- Det var klubben, der bestemte det, og jeg blev som sådan ikke taget med på råd. Men det er fint nok, og jeg ser det som en anerkendelse af, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at de er glade for mig. Det er også vigtigt at huske på, at det jo ikke er ensbetydende med, at jeg skal være her de næste to år, siger Jens Stryger Larsen og uddyber:

- Jeg vil gerne prøve kræfter med en stærkere liga, og jeg føler mig også klar til det på nuværende tidspunkt. Hvis der dukker noget interessant op denne sommer, så er jeg klar til at skifte. Jeg ved også, der har været interesse fra forskellige steder, og der har også været flere forespørgsler, men lige nu fokuserer jeg bare på Austria Wien.

Jens Stryger Larsen skiftede i 2013 fra Brøndby til FC Nordsjælland, inden han året efter tog turen videre til Austria Wien.

Superliga

Mere Superliga

Fokus