• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Dansker i Belgien åbner for skifte: Klar til at tage næste skridt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I Belgien har den tidligere OB'er haft succes, og nu er han klar til at tage det næste skridt.

Af Victor Risager

En flot sidste sæson i OB banede vejen for et udlandsskifte for Casper Nielsen, der i sommer forlod Ådalen til fordel for Royale Union Saint Gilloise i den næstbedste belgiske række. Danskerens første sæson i Belgien er nu overstået, og hidtil har skiftet været en sand succes.

Syv mål og seks oplæg blev det til på 26 ligakampe for Casper Nielsen, og efter de præstationer oplever han nu interesse fra andre klubber. Det fortæller han til bold.dk.

- Jeg har gjort det godt, så jeg har mærket interesse. Vi kigger på de forskellige muligheder, der er, og jeg føler mig klar til at tage næste skridt, siger den 26-årige midtbanespiller til bold.dk.

Det næste skridt er dog ikke et skifte til Danmark, understreger Casper Nielsen overfor fodboldmediet. Han vil fortsætte i udlandet og indikerer, at han er åben overfor et skifte til et andet land end Belgien.

Læs også:Sommerindkøb jagter gennembrud i OB: Sammen har vi fundet en løsning

I Royale Union Saint Gilloise har han haft selskab af to danskere i den netop overståede sæson i form af træneren Thomas Christiansen og den tidligere Randers-spiller Jonas Bager. Det står imidlertid allerede fast, at Thomas Christiansen ikke fortsætter som cheftræner i klubben, da han er blevet fyret.

Læs også:AGF har anføreren tilbage mod OB

Læs også:Se de mange højdepunkter: EfB og AaB delte i chancerig affære

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.