• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Dansker imponerer Ronald de Boer: Han har en stor fremtid

Dansker imponerer Ronald de Boer: Han har en stor fremtid
Foto: Getty Images

Ronald de Boer er meget imponeret over danske Younes Namli.

Af Ole Hoffskov

24-årige Younes Namli forlod AB og dansk fodbold i 2015 til fordel for Heerenveen, og lige siden har han slået sine folder i Holland. Nu er han i PEC Zwolle, hvor han spiller fast og er en stor profil.

Tidligere på sommeren var Serie A-klubben Genoa interesseret i Namli, men et skifte faldt aldrig på plads, og derfor er han stadig i Zwolle, hvor han blandt andre imponerer Ronald de Boer.

Den tidligere Barcelona-spiller og landsholdsspiller i Holland fremhæver danskeren i kølvandet på lørdagens opgør mod PSV, som Zwolle tabte 1-2. De Boer arbejder som ekspert for Fox Sports.

- I Zwolle er der for mig én spiller; Namli. Jeg synes, det er en rigtig god spiller, og han imponerede mig allerede sidste år. Når han dribler, er det meget svært at pille bolden fra ham, og så har han en god acceleration og et godt skud, siger Ronald de Boer til Fox Sports og tilføjer:

- Når man ser på hans statistik, er der ingen tvivl om, at han skal score flere mål. Men PEC Zwolle er ikke Ajax, PSV eller Feyenoord, hvor man scorer flere mål. Han skal score og assistere mere, men efter min mening har denne spiller en stor fremtid.

Younes Namli har spillet 67 kampe i Æresdivisionen med fem mål og syv assists til følge. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus