• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Dansker klør sig i håret: Han har ikke niveau til Feyenoord

Diemers (i midten) har også tidligere spillet i Utrecht. Foto: Getty Images

Ifølge danske Kenneth Perez er det ikke specielt godt lavet af Feyenoord, at de er tæt på at hente midtbanespiller Mark Diemers i Fortuna Sittard.

Af Kenneth Jensen

Hollandske Feyenoord har ikke rigtigt penge at gøre med denne sommer, og derfor skal ledelsen også på jagt efter billige spillere, hvis holdet skal forstærkes. Og det skal det. Derfor har teamet, der blandt andet tæller danske Frank Arnesen, set sig lun på midtbanespiller Mark Diemers fra Fortuna Sittard.

Den 26-årige midtbanespiller meldes på vej til Rotterdam-klubben, men det er ikke alle, der forstår, hvad Feyenoord ser i Fortuna Sittard-spilleren.

Læs også:Tidligere dansk landsholdsspiller bliver i Holland: Mest naturligt

Danske Kenneth Perez er overbevist om, at han slet ikke har niveau til Feyenoord.

- Ganske overraskende, for jeg tror ikke, han er en spiller, der kan spille på det niveau, siger Kenneth Perez til Fox Sports om den mulige handel:

Læs også:Medie: Beckham arbejder på at hente Real Madrid-stjerne

- Jeg synes, det er noget specielt, at de nu er begyndt at kigge på spillere på dette niveau og ikke på et højere niveau. Han passer bedre til Groningen. Jeg kan slet ikke forestille mig, at Feyenoord bliver bedre med ham. Skridtet fra Fortuna til Feyenoord er stort, selv om det måske aldrig har været så lille, som det er lige nu.

Netop Groningen er holdet, som Feyenoord konkurrerer med i kampen om at købe Mark Diemers. Der er nok ingen tvivl om, at Diemers helst vil til Feynoord, hvor han kan få en større løn og spille på et hold, der kan konkurrere om europæiske pladser.   

Frank Arnesen arbejder som teknisk direktør i Feyenoord. På holdkortet har klubben også landsholdsangriber Nicolai Jørgensen, der har haft det svært på grund af blandt andet skader.

Læs også:Avis: Tottenham beder fyret Pochettino gå ned i løn

Læs også:Her er Premier Leagues mest effektive målsluger

Læs også:Real Madrid vil ære og minde den afdøde eks-præsident

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus