• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Morten Jørgensen

David Jensen føler sig klar til klubskifte trods kontraktforlængelse

David Jensen føler sig klar til klubskifte trods kontraktforlængelse
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

David Jensen har netop underskrevet en kontraktforlængelse, men han føler sig klar til at tage skridtet og skifte til en ny klub.

Af Morten Jørgensen

For to år siden skiftede David Jensen fra FC Nordsjælland til FC Utrecht i Holland, og den 26-årige målmand har gjort en rigtig god figur i klubben, som onsdag belønnede ham med en ny treårig kontrakt.

Den aftale glæder den danske målmand sig naturligvis over, men han har samtidig også et fremtidigt klubskifte i tankerne, selvom det dog ikke er nært forestående.

- Jeg føler mig klar til at komme videre, men der har ikke været de rigtige tilbud – og ikke så mange. Så jeg vil hellere have ro på med en ny kontrakt og så ikke tænke så meget mere på det. Men jeg vil gerne hæve barren, og jeg går efter at spille en fremragende sæson, hvor jeg har nogle redninger, som folk vil huske og som gør en forskel. Alle har store drømme, og det har jeg også, og nu går jeg benhårdt efter dem, fortæller han til Frederiksborg Amts Avis.

Samtidig slår den 26-årige målmand dog også fast, at han er rigtig glad for at være i den hollandske klub, hvor familien også føler sig godt til rette.

David Jensen er noteret for 71 kampe for FC Utrecht.

Superliga

Mere Superliga

Fokus