Thomas Kristensen træner i FC Nordsjælland
2016-03-07 13:59
Foto: Ado Den Haag

Thomas Kristensen startede fredag inde for første gang i tre måneder for ADO Den Haag, og han greb chancen med en scoring. Nu satser han på mere spilletid.

Thomas Kristensen starter sjældent inde for ADO Den Haag, og det er endnu sjældnere, at den tidligere FCK-spiller kommer på måltavlen, men fredag gik det hele op i en højere enhed for den 32-årige midtbanespiller.

Efter få minutter af opgøret FC Twente gjorde Thomas Kristensen det 1-0, og dermed lagde han grundstenene for Den Haags 2-1-sejr. Det var danskerens første startplads siden 20. december sidste år, og han håber, at han med scoringen har bragt sig tættere på startopstillingen.

- Jeg har ventet i tre måneder. Jeg håber ikke, jeg skal vente yderligere tre måneder, før jeg kommer til at spille igen. Vi havde en masse skader og karantæner, men jeg føler, jeg greb chancen, siger Thomas Kristensen til Fox Sports og tilføjer:

- Jeg plejer altid at spille som defensiv midtbanespiller, men nu spillede jeg offensiv, og det gik godt. Jeg var meget i boksen ligesom tidligere. Nu er jeg blevet 32, og det gør det vanskeligere. Alle ønsker at spille, og det gælder også mig. Jeg er i den sidste fase af min karriere, men jeg vil spille.

ADO Den Haag-træner Henk Fraser har kun rosende ord til overs for sin danske målscorer, der bærer anførerbindet for klubben, når han ellers er på banen.

- Kristensen har gjort det fremragende. Han fortjente at score yderligere et mål, men stolpen stod i vejen. Han er vores anfører, men han sidder ofte på bænken. Sådan er det af og til i store klubber. Jeg har stor respekt for ham, lyder det fra Henk Fraser.

Thomas Kristensen har kontraktudløb i ADO Den Haag efter denne sæson. Den hollandske klub har også Martin Hansen og Mathias Gehrt på lønningslisten.

SENESTE NYT...
OP | NED