• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Dolberg med store måldrømme: Vil score mere end 20 i næste sæson

Den danske landsholdsangriber håber på en rigtig god sæson. Ambitionerne er i hvert fald store.

Af Kenneth Jensen

Sæsonen sluttede på bedst mulige måde for den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg, der i landskampen mod Georgien i juni scorede to gange for Danmark, der vandt med 4-1.

Og danskeren åbnede preseason med en ny scoring, da han stod for at styre en fin aflevering fra Donny van der Beek i kassen for Ajax, der spillede en testkamp.

21-årige Kasper Dolberg håber på, at målformen er noget af det, han kan tage med ind i den kommende sæson.

For uvant Kasper Dolberg har han faktisk store armbevægelser og ambitioner, når det kommer til at komme på tavlen for hollandske Ajax.

- Det er svært at sige, men selvfølgelig går jeg efter plus 20, siger Kasper Dolberg på et spørgsmål om, hvor mange mål han går efter den kommende sæson.

Danskeren er i en spørgsmål og svar-seance, hvor fans har sendt spørgsmål til Dolberg og holdkammerat og landsmand Lasse Schöne. Her blev den danske angriber også spurgt om, hvad han mener om Victor Jensen, der er med Ajax' førstehold på træningslejr og kommer nærmere chancen i Amsterdam-klubben.

- Jeg kan godt lide at spille med ham. Han har været der i noget tid nu, og han er en god fyr. Jeg har talt meget med ham, og han bor også lige over mig, så jeg ser ham meget, siger Kasper Dolberg.

I seancen fortæller Kasper Dolberg også, at Zlatan Ibrahimovic er hans yndlings-Ajax-spiller. En spiller, han så meget, da Dolberg var ung.

Dolberg scorede i sidste sæson 11 gange i ligaen og en enkelt gang i cuppen for Ajax.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.