Benelux

Dolberg nettede i Ajax-storsejr

Hele 6-2 vandt Ajax over Excelsior i en kamp, hvor Kasper Dolberg kom på måltavlen.

Ajax kæmper om PSV Eindhoven om mesterskabet i den hollandske liga, hvor hvert eneste mål tæller. Det havde Ajax i baghovedet, da de gav Excelsior en afklapsning på hele 6-2.

Klaas Jan Huntelaar satte gang i festen efter ti minutter, da han scorede til 1-0.

Senere i første halvleg var Huntelaar i oplæggerens rolle på Dusan Tadic' mål, inden Huntelaar selv scorede til 3-0.

Lige inden pausen fik Mounir El Hamdaoui reduceredet til 3-1.

Efter en times spil fik Dusan Tadic scoret sit andet mål i kampen, da han på straffespark scorede til 4-1.

Fem minutter senere fik Klaas Jan Huntelaard sikret sit hattrick med målet til 5-1.

Derefter blev Huntelaar skiftet ud til fordel for Kasper Dolberg. Han skulle blot bruge to minutter, inden han havde scoret. Et fantastisk mål med lækre detaljer.

I kampens sidste ordinære minut reducerede Jeffry Fortes til slutresultetet 6-2.

Ajax fører ligaen med tre point ned til PSV Eindhoven, som har spillet en kamp færre.