Suarez: Har indgået væddemål med Neymar
2016-01-25 06:49

Dario Dumic fortæller, at han er glad for, at det er gået så hurtigt for forsvarsspilleren, der fik debut i fredags mod Groningen, siden han skiftede til NEC Nijmegen i tirsdags.

Dario Dumic skiftede til NEC Nijmegen i tirsdags på et låneophold, der gælder året ud. Den 23-årige forsvarsspiller har kontraktudløb med Brøndby til sommer, så lejeopholdet i NEC er en fin mulighed for Dumic til at vise sig selv frem for interesserede klubber. 

Og selvom Dumic skiftede til den hollandske klub i tirsdags, fik forsvarsspilleren allerede debut i fredags. Det skete, da NEC gæstede Gronigen på Euroborg. Dumic' debut blev fin, for danskeren spillede 78 minutter og vandt tre hovedstødsdueller, fik clearet bolden fire gange og havde en succesfuld tackling ud af ét forsøg. For ikke at tale om, at kampen sluttede 0-0, og danskeren dermed fik et clean sheet.

Dumic selv er tilfreds med, hvad der er sket på den korte tid, han har været i NEC og siger følgende om sin debut:

– Det var fedt. Det er gået rigtig stærkt, men jeg er glad for at det skete så hurtigt, siger en glad Dario Dumic til 3point.dk.

- Jeg synes faktisk, at det gik rigtig godt. Jeg havde kun trænet to gange med holdet og syv gange i alt siden vores ferie på fem uger. Så det gik over min forventning. Clean sheet på udebane. Det må man være tilfreds med.

Dumic udtaler, at stemningen i omklædningsrummet er rigtig god. 
 
– Nu har jeg kun været her i forholdsvis kort tid og bor stadig på hotel, så jeg er jo ikke faldet helt til i Holland endnu. Men på holdet synes jeg, at det går rigtigt godt. Det virker som et super omklædningsrum, så det lover rigtigt godt.
 
En af de danske spillere, der for nylig har spillet for NEC med succes til følge, er Ajax-spilleren Lasse Schöne. 
 
Dumic og NEC møder i weekenden nedrykningstruede Twente på De Goffert. Twente har også en dansker på holdkortet - 19-årige Joachim Andersen, der ligesom Dumic spiller i centerforsvaret.
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?