• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Oliver Okstrøm

FCK-flop smidt på andetholdet i belgisk klub

Efter et nederlag i sæsonens første kamp har Lokerens cheftræner taget konsekvensen og sendt to spillere på klubbens reservehold, hvoraf den ene er Steve De Ridder.

Af Oliver Okstrøm

I Preben Elkjærs tidligere klub, KSC Lokeren, rykkede i sidste sæson ud af den bedste belgiske række, og i den næstbedste række fik klubben bestemt ikke den bedste start, da det endte med et nederlag på 0-1 til Beerschot.

Det får nu konsekvenser i Lokeren-truppen, hvor der bliver sendt to spillere ned på klubbens andethold. Det skriver Het Laatste Nieuws.

Den ene af dem drejer sig om den tidligere FC København-angriber Steve De Ridder, som er blevet smidt ned på reserveholdet af klubbens træner Glen de Boeck. For angriberens vedkommende har det ikke været nemt for ham at få spilletid.

Derudover bliver det meldt, at De Ridder samtidig er en af de spillere, som man gerne vil af med permanent i Lokeren, og dermed kan han nu vente på en transfer på B-holdet.

Den anden spiller er Michael Tirpan, hvor det mere ligner en disciplinær straf, da højrebacken fik rødt kort i fredagens kamp, hvorefter han ifølge føromtalte avis skulle have opført sig meget skidt. Han skulle samtidig have mistet al tillid i klubben nu.

Steve De Ridder spillede for FC København mellem 2014 og 2016, hvor han spillede 21 kampe og scorede to mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.