• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Feyenoord jubler over mesterskabet: Lasse Schöne motiverede os

Feyenoord jubler over mesterskabet: Lasse Schöne motiverede os
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Den danske Ajax-spiller Lasse Schöne var med til at motivere Feyenoord-holdet til at vinde mesterskabet, lyder det fra Feyenoord-spiller.

Af Kenneth Jensen

Nicolai Jørgensen og Feyenoord vandt klubbens første mesterskab i 18 år, da det søndag blev til en sejr på 3-1 hjemme over Heracles. Klubben skulle smide point, hvis Ajax, Kasper Dolberg og Lasse Schöne skulle blive mestre, men det skete altså ikke.

Og netop Lasse Schöne har ifølge Feyenoord-holdet haft en afgørende betydning for, at mesterskabet søndag landede i Rotterdam. Danskeren har de sidste par uger talt om, at han ikke troede på, at Feyenoord ville stå for presset, og den udmelding har de på Feyenoord-holdet taget personligt.

Det fortæller 32-årige Karim El Ahmadi.

- Fra vores side er der kun respekt for, at de (Ajax, red.) er i Europa League-finalen. Hvis de vil snakke ... Jeg er kun interesseret i det, der sker på banen. Jeg mener, at man skal vise det på banen i stedet for at tale så meget, at man kan høre det gennem pressen. Men hvis det er det, de har haft brug for. Det hjalp jo ikke. Hr. Schöne har motiveret os, siger Karim El Ahmadi til VoetbalPrimeur og fastslår, at Lasse Schöne har været et samtaleemne i omklædningsrummet.

At det er blevet taget personligt, kan man bare se på videoen herunder fra Feyenoord-bussen, hvor alle spillerne personligt "takker" danske Lasse Schöne med en sang, der ganske enkelt bare lyder: 'Tak, Schöne".

Feyenoord-spelers plagen Ajacied en zingen... by dm_507c6a29935f1

Superliga

Mere Superliga

Fokus