Fischer skadet i flot Ajax-oprejsning
Benelux

Viktor Fischer måtte udgå med en fiberskade, da Ajax vandt 4-0 over Simon Poulsen og AZ Alkmaar i Amsterdam Arena.

Efter en skuffende 3-0-lussing mod Red Bull Salzburg i Europa League lykkedes det søndag for Frank de Boers Ajax at rejse sig med en flot 4-0-sejr over AZ Alkmaar, der havde Simon Poulsen med i startopstillingen.

Men selvom hovedstadsklubben fik en suveræn sejr, er der endnu en gang dårligt nyt at berette om for de danskere, der følger klubben.

Således måtte Viktor Fischer nemlig udgå med en fibersprængning i sit højre lår efter blot 10 minutter af kampen, der blev vundet efter en solid, næsten suveræn opvisning i anden halvleg, hvor de hollandske mestre krydrede resultatet med flotte mål.

Siem de Jong havde bragt hjemmeholdet i front få minutter inde i første halvleg. En stilling, der holdt helt frem til en times spil, hvor Lerin Duarte bragte holdet på 2-0, inden den 19-årige indskifter og yderst talentfulde Ricardo Kishna vikarierede for Fischer med et brag af et mål, hvor han driblede uden om sin direkte modstander og sparkede bolden knaldhårdt over i det lange hjørne.

Lerin Duatrte blev dobbelt målscorer og satte punktum, da han godt 15 minutter før slutfløjt sparkede bolden flot ind til en 4-0-føring

Christian Poulsen spillede hele kampen for Ajax, mens Lucas Andersen måtte se til fra bænken. Både Lasse Schøne og Nicolai Boilesen var ude med skader og derfor ikke en del af truppen.