Benelux

Gent fejrede Thorup-debut med storsejr

Jess Thorup fik en forrygende start på tiden i Gent, da de sikrede sig en 4-0-sejr søndag aften.

Søndag aften stod Jess Thorup for første gang i spidsen for den belgiske storklub Gent, og det kunne ikke være gået meget bedre.

I Thorups debut som Gent-træner blev det nemlig til en imponerende 4-0-sejr over Oostende.

Efter blot 17 minutter bragte Stallone Limbombe Gent på sejrskurs, og inden pausen udbyggede Roman Yaremchuk føringen. I anden halvleg var det så Giorgi Chakvetadze, der scorede til 3-0, inden Limbombe igen var på pletten i slutminutterne.

Resultatet betyder, at Gent rykker op på sjettepladsen i den bedste belgiske rækken, hvor top seks, ligesom i Superligaen, giver adgang til et mesterskabsslutspil.

Rækken føres an af KRC Genk, der har 12 point mere end Thorups mandskab.