• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Italiensk Champions League-klub lurer på dansk angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber Kasper Dolberg er en spiller, italienske Napoli scouter og har interesse i.

Af Kenneth Jensen

Dansk fodbolds vel nok største angrebstalent har haft et svært års tid. Først var formen dårlig for Kasper Dolberg, siden fulgte en skade i foden, der holdt danskeren fra banen i mange måneder. Godt nok var der lyspunktet med VM, men siden fulgte en skade i Ajax-opstarten, så det igen blev en svær start.

Men 21-årige Kasper Dolberg er kommet sig over skaden og er vendt godt tilbage for Ajax. Tre mål i de sidste fire kampe har Dolberg stået for - og det selv om han startede inde i bare to af dem.

Den gode form er også blevet bemærket i Holland, Danmark og Italien. Dolberg, der aktuelt er med det danske landshold i Irland, er nemlig et emne på blokken i Napoli - som han har været det noget tid efterhånden - det skriver mediet Corriere dello Sport.

Ifølge mediet er Kasper Dolberg en spiller, den italienske fodboldklub hyppigt scouter. Første sæson var ikke overraskende meget imponerende - Kasper Dolberg scorede 23 gange. Sidste sæson som tidligere nævnt ikke så god, mens Dolberg ser ud til at være på vej tilbage i storform.

Det har de også bemærket i Napoli, der også tidligere har rekrutteret i Ajax - det gjorde klubben senest i sommer, hvor Amin Younes skiftede på en fri transfer til klubben. 

Og hvem ved, måske Dolberg kan være den næste. Ud over at Napoli løbende scouter den 21-årige landsholdsspiller og får informationer den vej igennem, kan klubben passende indhente en reference fra tyske Amin Younes, der i 2016/2017-sæsonen havde et fremragende samarbejde med Dolberg i Ajax-offensiven.

Dolberg, Younes og Ajax endte 2016/2017-sæsonen som nummer to i ligaen og nåede også Europa League-finalen, der dog blev tabt til Manchester United. I sidste sæson faldt Amin Younes i unåde i klubben og endte med at spille på reserveholdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.