Benelux

Jørgensen på tavlen i sikker Feyenoord-sejr

Nicolai Jørgensen nettede til 1-0, da Feyenoord søndag eftermiddag vandt 3-0 ude over VVV Venlo.

Nicolai Jørgensen har bøvlet med en skade i starten af sæsonen, men angriberen har spillet de seneste to Æresdivision-kampe fra start.

Denne stime blev søndag udbygget til tre kampe i træk, da Jørgensen startede inde i Feyenoords udekamp mod VVV Venlo.

Efter 18 minutter kom den danske landsholdsangriber endda også på måltavlen, da han nettede til 1-0 efter oplæg fra Jens Toornstra. Jørgensen kom først på et fladt indlæg fra Toornstra, og så fik han uden problemer styret bolden i kassen.

Et kvarter senere var Jørgensen i oplæggerens rolle, da Steven Berghuis udbyggede Rotterdam-klubbens føring. Danskeren fik bolden i hovedet, hvorefter den havnede hos Berghuis, der snød Venlo-keeperen med et stærkt langskud.

I anden halvleg blev hjemmeholdets Chris Kum tildelt sit andet gule kort 68 minutter inde i opgøret, og efter 83 minutter blev Jørgensen taget fra banen.

I de døende minutter blev Steven Berghuis dobbelt målscorer, da han omsatte et straffespark og gjorde det til slutstillingen 3-0.

Sejren bringer Feyenoord og klubbens nye manager, Dick Advocaat, op på niendepladsen i Æresdivisionen.