• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Kasper Dolberg er klar til comeback for Ajax

Det danske stortalent får formentlig spilletid, når Jong Ajax på mandag spiller mod Helmond.

Af Kenneth Jensen

Han har ikke spillet siden de få minutter, han fik i VM's eneste 0-0 kamp mellem Danmark og Frankrig, men nu er 20-årige Kasper Dolberg klar til igen at trække i kamptøjet.

Det tidligere Silkeborg-talent har været ude med en skade i maveregionen, og Ajax har været forsigtige med Kasper Dolberg, der har været meget skadet de seneste ni måneder.

Mandag gør Kasper Dolberg så formentlig comeback, når Jong Ajax, der er Ajax' reservehold og spiller i den næstbedste hollandske række, møder Helmond på hjemmebane. Det forklarede træner Erik ten Hag lidt tidligere fredag på et pressemøde.

- Heldigvis går det godt med ham, lød det fra Ajax-chefen, der forklarede:

- Han er ikke i truppen til lørdagens kamp mod Groningen (førsteholdskamp, red.), fordi han så ikke vil være i stand til at spille for Jong Ajax på mandag. Men går det godt mandag, kan han være i betragtning til Champions League-truppen til opgøret mod AEK Athen.

Det var i preseason, at Kasper Dolberg blev ramt af en skade i maveregionen. Han har ikke spillet mange kampe de sidste ni måneder, så der går nok noget tid, før han for alvor er tilbage på sit topniveau.

Superliga

Mere Superliga

Fokus