• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Kasper Dolberg udelukker klubskifte denne sommer

Den danske angriber skal ikke væk fra Ajax. Efter en sæson uden meget spilletid på grund af en længerevarende skade har Dolberg brug for at komme ind på holdet igen og spille fast.

Af Kenneth Jensen

Han er godt nok skadet og ikke med, når Ajax senere onsdag skal forsøge at holde sin føring på 2-0 fra det første møde med Sturm Graz, der blev spillet i Amsterdam, men danskeren har alligevel store forventninger til denne sæson.

For efter en imponerende første sæson, hvor Kasper Dolberg lavede masser af mål for Ajax, der blev nummer to i ligaen og tabte Europa League-finalen, havde den danske angriber det omvendt svært i sidste sæson.

Først havde han svært ved at lave mål og mistede sin plads på holdet til rutinerede Klaas-Jan Huntelaar i efteråret, og i foråret var han ude det meste af tiden med en fodskade, inden han kom tilbage og altså også var med ved VM-slutrunden.

Nu har Dolberg brug for ro og for at spille fast, og den ro og stabilitet vil han finde i Ajax.

- At jeg forlader Ajax kommer helt sikkert ikke til at ske denne sommer. Jeg ønsker at blive her, præstere og vise folk noget godt igen. Det er derfor, jeg ikke tænker så meget over den her transferperiode. Det må gerne blive den 1. september, siger danskeren i et interview med Voetbal International.

Kasper Dolberg har tidligere forklaret til tipsbladet.dk, at han ønsket at vinde noget med Ajax, inden han forlader klubben. Og det bør han have muligheden for i denne sæson, hvor man har lavet et par store transfers ved at hente Daley Blind, Dusan Tadic og Zakaria Labyad.

- Min fremtid er helt sikkert i Ajax i den kommende periode, fortæller danskeren.

Kasper Dolberg døjer i øjeblikket med en skade i maveregionen, men den bør ikke holde den 20-årige spillere ude i længere tid. I første omgang er han dog gået glip af Ajax' Champions League-kvalifikationskampe mod Sturm Graz.

Går Ajax videre fra mødet med Sturm Graz, venter der et opgør mod Standard Liege fra Belgien.

Superliga

Mere Superliga

Fokus