Benelux

Lettet Nicolai Jørgensen scorede i topkamp: Jeg er stolt og glad

Den danske angriber har haft svært ved at lave mål i denne sæson og scorede sit bare tre mål i sæsonen denne weekend.

Det har ikke kørt for Nicolai Jørgensen i denne sæson.

Den danske landsholdsangriber har haft svært ved at lave mål for Feyenoord, men søndag bragte danskeren Feyenoord foran i udekampen mod PSV. På det tidspunkt var der bare 10 mand tilbage på banen for Feyenoord.

Det var Nicolai Jørgensens bare tredje scoring i den hollandske Eresdivisie i denne sæson, hvor han har haft problemer med skader, målform og hård konkurrence i angrebet hos Rotterdam-klubben. Men søndag var altså en forløsning for danskeren.

- Jeg er meget lettet. Jeg spillede godt og var tæt på at score i første halvleg, så da den gik ind (i anden halvleg, red.) var jeg nåde stolt og glad. Når man arbejder stenhårdt, får man også en belønning, og det er en dejlig følelse, sagde Nicolai Jørgensen til RTV efter det uafgjorte resultat mod PSV.

Med 1-1 åbnede Feyenoord mesterskabskampen op i toppen af den hollandske liga, hvor Jørgensens klub dog har udspillet sin rolle i forhold til at vinde ligaen. Nu er der kun to point mellem PSV og Ajax i PSV's favør, og de to hold mangler at møde hinanden i Amsterdam.

Ajax vandt 5-1 ude over ADO Den Haag, hvor danske Kasper Dolberg vandt et straffespark og også selv scorede. Feyenoord og Ajax mødes i semifinalen i den hollandske cupturnering på onsdag - opgøret spilles i Rotterdam.

De to hold mødtes i Rotterdam tidligere i 2019 - her vandt Feyenoord overraskende med hele 6-2.