• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Lykkelig Schöne efter forlængelse med Ajax: Jeg holder af klubben

Den danske landsholdspiller skrev onsdag under på en ny aftale med Ajax, og han er glad for, at fremtiden nu er på plads.

Af Kenneth Jensen

30-årige Lasse Schöne fra Ajax legede igen med tanken om at skifte væk fra Holland, men den dygtige midtbanespiller, der har haft en glimrende sæson i Ajax indtil videre, valgte at forlænge sin aftale med Ajax, så han er i den hollandske klub frem til sommeren 2019.

Danskeren kom til klubben i 2012 og har hurtigt fundet sig til rette i Heemstede, små 20 kilometer fra centrum i Amsterdam.

- Jeg har sagt mange gange, hvordan jeg har det med denne klub. Alle ved det. Ajax kom med et godt tilbud, så jeg kan blive her i to år mere i en klub, som jeg er elsker. Det føles godt, siger den danske midtbanespiller til Ajax' hjemmeside.

Flere gange i løbet af de sidste par måneder har Lasse Schöne åbnet for at forlade Ajax og Holland, men det har vist været mere spil for galleriet end et egentligt ønske.

- Man er jo nødt til at have et godt pokeransigt, ikke? Det begyndte hurtigt at bevæge sig i den rigtige retning, selv om man ikke skal tro for meget på det i denne verden. Jeg er glad, og det håber jeg også, at Ajax er, siger danskeren.

Også fra sportsdirektør Marc Overmars er der tilfredshed med, at en midtbanespiller, som er blevet en nøglefigur på Ajax' defensive midtbane, har forlænget.

- Jeg taler for alle i Ajax, når jeg siger, at vi er utroligt glade for, at Lasse har forlænget med to år. Han har fortjent det med sin mentale styrke og sit hårde arbejde. Det er beundringsværdigt, siger Marc Overmars.

Ajax er en talentudviklingsklub, hvorfor det ikke sker så ofte, at spillere over 30 år er at finde i Ajax. Ud over Lasse Schöne er det kun reservekeeper Diederik Boer og forsvarsspiller Heiko Westermann, der har rundet de 30. Boer er 36, og Westermann er 33.

Superliga

Mere Superliga

Fokus