• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Gustav Tornby

Mæhle stresser ikke over glippet skifte: Muligheden skal nok opstå igen

Mæhle stresser ikke over glippet skifte: Muligheden skal nok opstå igen
Foto: Getty Images

Der var blandt andet interesse i Joakim Mæhle fra Southampton i januarvinduet, men backen stresser ikke over, at han ikke blev skudt afsted. Den mulighed skal han nok få igen, tror han.

Af Gustav Tornby

Joakim Mæhle har været igennem en rivende udvikling siden skiftet for 10 millioner fra AaB til belgiske Genk tilbage i sommeren 2017.

Eksempelvis har Mæhle i sine seks kampe i Europa League i denne sæson lavet tre assists – og dét krydret med flot spil i den belgiske Jupiler Pro League, har betydet, at større klubber har fået interesse for backen.

Blandt andet var der snak om et bud i omegnen af 100 millioner kroner fra engelske Southampton, men konklusionen på januars transfervindue blev altså, at Mæhle fortsat er at finde hos Genk, der fører ligaen med hele ni point ned til nummer to, Club Brügge.

Det har han heller ikke noget problem med, fortæller han.

- Jeg er ikke vred på klubben over, at de gerne vil holde sammen på truppen. Jeg er stadig glad her, og hvis jeg fortsætter med at spille godt, så skal muligheden nok dukke op igen, fortæller han til avisen Het Belang van Limburg.

- Vi får se, om jeg kommer afsted. Men hvis jeg fortsætter min udvikling, vil muligheden helt klart opstå igen, slutter han.

Mæhle har kontrakt med Genk indtil sommeren 2020.

Superliga

Mere Superliga

Fokus