• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Anders Dehn

Marcus Ingvartsen idømt karantæne for albuestød

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Superliga-topscorer Marcus Ingvartsen har fået to kampes karantæne for at plante en albue i ansigtet på en modstander. Den ene karantænedag er dog betinget.

Af Anders Dehn

Det har ikke været noget stort efterår for Marcus Ingvartsen, der i sommer blev solgt som Superliga-topscorer til belgiske Genk. Angriberen har blot scoret tre gange i ligaen og er ikke kommet på tavlen siden midten af oktober.

Det bliver helt sikkert heller ikke i den kommende weekend, at han bliver noteret for træffer nummer fire, for Ingvartsen har fået karantæne. Det sker som følge af en episode i forrige runde, da Ingvartsen plantede sin albue i ansigtet på Zulte Waregems Julien De Sart.

Læs også: Marcus Ingvartsen: Holdtræning er ikke nok hvis man vil nå langt

Dommeren præsenterede danskeren for en advarsel, og den belgiske disciplinærkomité har besluttet at taksere forseelsen yderligere med to spilledages karantæne. Den ene karantænedag gøres dog betinget og skal først afsones, hvis han træder over stregen igen inden for et år. Derudover skal Ingvartsen betale en bøde på 800 euro; det svarer til godt 6000 kroner.

Avisen Het Laatste Nieuws skriver desuden, at Genk har besluttet sig for ikke at appellere dommen, og det ligger dermed fast, at U21-landsholdsspilleren må sidde ude i den kommende weekend, når holdet møder KV Mechelen.

Mens Marcus Ingvartsen kæmper med målscoringen i sin klub, fejler snittet ingenting på U21-landsholdet. Han har således spillet fem EM-kvalifikationskampe siden i sommer og scoret fem gange.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus