• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Medie: Sanneh vil væk fra tyrkisk mareridt - danske klubber interesserede?

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere FC Midtjylland-stopper er udlejet fra Anderlecht til tyrkiske Göztepe, men spilletid har han ikke fået meget af. Nu vil han væk.

Af Kenneth Jensen

Han var en kæmpe profil i dansk fodbold hos FC Midtjylland og AC Horsens, men siden stopper Bubacarr Sanneh forlod Danmark til fordel for belgiske Anderlecht, har karrieren ikke kørt på skinner.

Den 25-årige gambier formåede ikke at slå igennem i Anderlecht, og derfor brugte han denne sommer på at blive udlejet til tyrkiske Göztepe.

Men det lejemål har udviklet sig til lidt af et mareridt for den brølstærke forsvarer. Og det belgiske medie HLN fortæller nu, at Sanneh arbejder på at komme ud af lejeaftalen.

Forsvarsspilleren vil ganske enkelt væk fra bænken i Tyrkiet, og det ser ud til, at han vender tilbage til Anderlecht i januar. Herfra vil man så forsøge at finde ud af, hvad der skal ske.

Læs også:Brøndby-fans hang politifolk ud offentligt: Politiforbund rystet over handlingen

Håbet for Sanneh er at komme et sted han, hvor han spiller.

Tidligere har eksempelvis danske Brøndby IF været meldt interesseret i stopperen, og kan man leje ham uden at betale for meget af lønnen, giver det eksempelvis god mening at prøve at hente Bubacarr Sanneh, nu Brøndby er begyndt at spille med tre centrale forsvarsspillere.

Om Sannehs udvikling udtaler belgiske Tom Saintfiet, der er Gambias landstræner:

- Buba skal være et sted, hvor han får tillid og en fair chance. Det fik han aldrig under Kompany eller Vanhaezebrouck (tidligere Anderlecht-træner, red.). Anderlecht lukker mange mål ind nu - måske kan han få en chance, siger landstræneren til HLN.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 17. runde

Mediet skriver dog, at Sanneh ikke står til at få en chance, når han vender tilbage til det belgiske mandskab, der nu er gået i gang med at se på mulighederne for den 25-årige gambier.

Bare to ligakampe har Sanneh fået i Göztepe, der har ham på en lejeaftale, der oprindeligt løber til sommeren 2020, men som altså ventes at blive ophævet i januar.

Aftalen med Anderlecht løber frem til sommeren 2023, og den belgiske klub betalte 60 millioner kroner for at hente Sanneh i FC Midtjylland.

Læs også:Ekspert: Det er realistisk, at Brøndby henter Bubacarr Sanneh

Læs også:Thorups tropper mistede vigtigt skridt i toppen

Læs også:Lillebror Sanneh forlader AaB uden kontrakt