• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Medier: Hollandsk klub siger farvel til dansker

Foto: Getty Images

Den danske målmand David Jensen leder efter en ny klub, og han er derfor ikke taget med holdkammeraterne i FC Utrecht på træningslejr.

Af Ole Hoffskov

FC Utrecht befinder sig lige nu på La Manga, hvor holdet er på træningslejr forud for den kommende halvsæson, og hollænderne har taget hele fem målmænd med til det sydlige Spanien.

Danske David Jensen er dog ikke en del af kvintetten. Han er blevet hjemme for at finde en ny klub. Det melder både Algemeen Dagblad og Voetbal International.

Læs også:Genialt: Se Kenneth Zohores flotte sejrsmål for West Bromwich

Den 27-årige målmand har i flere sæsoner været førstevalget i FC Utrecht, men i denne har han mistet pladsen til unge Maarten Paes, der har stået samtlige ligakampe, og derfor tager David Jensen nu konsekvensen og forlader FC Utrecht, hvis han ellers kan finde en ny klub.

David Jensen har spillet lige over 100 kampe for FC Utrecht, og han har stadig halvandet år tilbage af sin kontrakt. Hollænderne vil dog næppe kræve alverden i transfersum for at slippe den danske reservekeeper i løbet af de kommende uger.

Læs også:DBU-talentchef jubler over Daramys statsborgerskab: Vi er rigtig glade

I dansk fodbold repræsenterede David Jensen FC Nordsjælland, og han var med til at vinde mesterskabet med Farum-klubben i sæsonen 2011/2012 - han spillede dog kun ganske få kampe på vejen mod guldet.

David Jensen har flere gange været inde omkring det danske landshold som reservemålmand, men han har aldrig opnået debut i rødt og hvidt. 

Læs også:Avis: FC Midtjylland henter dansk U21-landsholdsspiller i England

Læs også:Dansker færdig i norsk klub: Dårlig kommunikation med træneren

Læs også:Randers-boss slår fast: Den helt store opgave er Saba Lobjanidze