2016-03-22 08:42
Polfoto: Jon Super

Memphis Depay udtaler, at han er glad for at være udtaget til det hollandske landshold, og at han var i tvivl om, hvorvidt han ville blive udtaget eller ej.

Memphis Depay har gang i en lidt skuffende sæson i Manchester United. Forventningerne var i hvert fald store til den 22-årige fløj. Det er blevet til 40 kampe for hollænderen i sin nye engelske klub, og det har resulteret i syv mål og ni assists. 

Den tidligere PSV-spiller er blevet udtaget til det hollandske landsholds venskabskampe mod England og Frankrig. Men det kommer faktisk lidt bag på fløjen, at han er med i Danny Blinds trup.

- Jeg tvivlede lidt på, om jeg ville blive udtaget, fordi jeg har haft en mindre god periode. Men nu, hvor jeg er her, er tvivlen væk. Jeg kigger med en positiv følelse på landsholdsperioden, siger Memphis til NOS. 

Om det hollandske landshold siger fløjen, at han ser frem til at bygge et nyt Oranje-mandskab op.

- Vi skal spille to flotte kampe mod stærke nationer, der har dygtige fodboldspillere. Vi skal bygge et nyt hold op, og det giver en god følelse. Personligt vil jeg vise, at jeg stadig hører til på det hollandske landshold. 

Memphis skiftede i sommers fra PSV til Manchester United for en estimeret pris på 250 millioner kroner.

SENESTE NYT...
OP | NED