• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Michel Wikkelsø Davidsen

Nicklas P. kan træde i Elkjærs fodspor

Nicklas P. kan træde i Elkjærs fodspor
Illustration

Nicklas Pedersen er eftertragtet i belgiske Lokeren, der også har danske Alexander Scholz i folden.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Nicklas Pedersen har et godt navn i Benelux-landene. Så godt, at han igen er i søgelyset hos en af de større belgiske klubber. Lokeren er således klar til at hente den danske angriber, skriver Voetbalkrant.com.

Pedersen er ifølge websitet på tale i klubben, hvor Preben Elkjær huserede i sin storhedstid. Med fire mål i 18 kampe i denne sæson har Pedersen ellers ikke ligefrem bombet for Gent, men alligevel er der altså bud efter ham.

- Det ved jeg intet om. Dagligt dukker der spillere op, som bliver sat i forbindelse med os. Vi handler kun, hvis det bliver nødvendigt, siger Lokeren sportsdirektør, Willy Reynders, til Voetbalkrant.com.

Det er interessen for Lokeren-topscorer Hamdi Harbaoui, der har sat gang i spekulationerne om en mulig erstatning, og det skulle altså være Nicklas Pedersen.

Det kræver dog først et salg, før Pedersen eventuelt kan tage skiftet fra Belgiens nummer otte til de nuværende nummer fem.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.