2017-03-20 12:21
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicklas Pedersen får efter alt at dømme ikke forlænget sin kontrakt med KV Oostende. Dermed forlader han den belgiske klub til sommer.

Nicklas Pedersen har tidligere scoret mål på samlebånd i den belgiske liga, men de dage ligger langt tilbage, og lige nu er der ikke ret meget at juble over for den 29-årige angriber, der til dagligt tørner ud for KV Oostende i den belgiske liga.

Den tidligere danske landsholdsspiller kom til Oostende fra Gent for lidt over et år siden, og ifølge Voetbalprimeur er han en af lønkongerne i den belgiske klub, der dog indtil videre ikke har fået ret meget smæk for skillingerne. Skader har været et stort problem for Nicklas Pedersen de seneste par år, og i denne sæson står han blot noteret for 107 minutter i ligaen.

I weekenden sad Nicklas Pedersen på tribunen, da KV Oostende tabte til Zulte Waregem i den belgiske pokalfinale.

Nu skriver Voetbalprimeur, at Nicklas Pedersen med al sandsynlighed forlader KV Oostende til sommer, hvor hans kontrakt med klubben udløber. Aftalen mellem de to parter indeholder en option på yderligere et år, men den vil altså ikke blive benyttet.

Nicklas Pedersen har været i belgisk fodbold siden 2012.

SENESTE NYT...
OP | NED