• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Nicklas Pedersen på vej væk fra KV Mechelen

Nicklas Pedersen på vej væk fra KV Mechelen
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicklas Pedersen er tæt på at skifte den næstbedste belgiske række ud med første klasse i Holland.

Af Ole Hoffskov

KV Mechelen rykkede i sidste sæson ud af den bedste række i Belgien, og dermed skal holdet i den kommende sæson tørne ud på anden klasse i belgisk fodbold. Det bliver med al sandsynlighed uden klubbens danske angriber Nicklas Pedersen.

Den tidligere landsholdsspiller har et år tilbage af sin aftale med KV Mechelen, og det var ventet, at Nicklas Pedersen ville tage turen med ned i næstbedste række, men nu er han i stedet på vej til Holland, hvor han har tilbragt tre år af sin fodboldkarriere.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er danskeren tæt på at skifte til FC Emmen, der i den kommende sæson er nyoprykkere i Æresdivisionen. FC Emmen møder ADO Den Haag i sæsonpremieren på søndag, og hvis alt går vel, kan cheftræner Dick Lukkien skrive Nicklas Pedersen på holdkortet til det opgør. I skrivende stund mangler enkelte detaljer fortsat at falde helt på plads - blandt andet det obligatoriske lægetjek - men der ventes ikke at opstå problemer.

Nicklas Pedersen har tidligere optrådt for FC Groningen, og nu er han altså snart klar til endnu en tørn i tulipanlandet.

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nicklas Pedersens agent Michael Stensgaard. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus